Äntligen händer det, och det känns som den mest naturliga grejen i världen. Jag och Kajsa öppnar upp vår egna holistiska verksamhet i Göteborg i början av nästa år (2021) och är just nu i planering av ALLT gällande detta.

w o h o

Den här drömmen har legat o slumrat i någon av hjärtats kammare sedan vi hittade varandra för över ett decennium sedan. Nu är det dags. Det känns överallt att det är så och bevis kommer ständigt med tanke på hur allting flödar på just nu. Allt har lett fram till detta för oss. Allt snurr, alla turer till Bali (nej jag har aldrig ämnat att flytta dit permanent och jag har absolut inget emot att vara kvar i Norden längre, det har alltid egentligen varit målet).

Det känns grymt att få göra detta tillsammans med en av mina bästa vänner (jag har många!) som givetvis är grym inom detta området och har kommit att kännas som familj.

Efter att ha gått ut med detta alldeles nyss känns det så himla fint med den respons och intresse vi får, ändå en stor fördel med sociala medier när det gäller sånt här. Sprid ordet!

Ni som känner mig eller oss har säkert redan ett hum om vad vi kommer att erbjuda och hur känslan hos oss kommer att vara. Vi är och strävar efter att fortsatt vara

närvarande. jordnära. empatiska. lugna.

Vi vill öppna upp och hålla utrymme för att landa djupare i sig själv och i kontakt med allt annat. Att finna förståelse och varande och förmåga att se klarare. varandra och sig själv. ta ansvar för sig själv. läkande. uppöppnande. tid i stillhet tillsammans med andra.

Nu känns det som om jag är tio år igen och skriver en annons om att jag söker brevvänner, men om du vill /kan bidra med något eller vill tipsa om någon eller dig själv som kan passa in i vårt koncept, tveka inte att höra av dig till oss!