Så bytte jag miljö sådär tvärt igen, alltid lika knasigt. omtumlande. bekant. härligt och sentimentalt på en och samma gång. Inuti snurrar tusen saker och den här gången har jag valt lite annorlunda. No plan is the plan fast ändå finns det ju visioner. Valet att inte säkra upp med jobb (anställning) så som jag har gjort tidigare (för att åka tillbaka t Bali igen t vintern). Såhär är det, jag vill göra min grej mer. Att säkra upp innebär ju att mycket energi och tid går åt till det där andra. Det andra kan vara kul och givande också, men det gör att man kanske sen inte orkar vara kreativ och planera det där andra. det andra som man egentligen vill ska vara det första. lätt att fastna i det där också. det rullar på. att spendera halvårsvis på bali är ganska nyttigt av många anledningar om inte annat för att det ger perspektiv. så nu kör jag såhär och vi får se hur det går. I have faith! 🙂

Jag vill vara mer rörlig häromkring. började med köpenhamn. skanör. oslo. göteborg. snart vidare igen. med mig tar jag zonstavar, kunskap, närvaro och yogamatta. (och tjockare kläder, f*n vad kallt det är!) Behandlar vänner och vänners vänner o kollegor och drar gärna ihop klasser, ger en massage, har en workshop, allt som jag kan erbjuda ligger uppe, lite så. Har även börjat coacha/guida holistiskt på distans, utforskar för att hitta bra sätt att kommunicera. Öppen för alla möjliga slags upptåg och förslag. Jag ska massera en bekants chefer. hoppas in och tar en kund för min vän som behöver lite space i sitt schema. vickar body pump. inleder coaching. rotar i förråd för att rensa mer bland alla grejer. planerar workshop. (kollar GoT) jag har ingenstans jag måste vara, därför är allt möjligt!