Det är nästan midnatt här och way past bedtime för en yogi, men! jag är vaken!

Jag är mer än halvvägs genom en juice detox igen och lämnade inte mitt crib förrän närmare sju på kvällen idag. Man blir lite extra introvert på juice 🙂 och jag fick besök av en fin vän som erbjöd mig en regressions-session som fortfarande jobbar igenom mig. Jag fick besök av en random kelsjuk hund som smet in genom porten när vår trädgårdsmästare var här, perfekt eftersom jag saknat hundmys! Sen tog jag mig i kragen och åkte på fest. Fest är vanligt här, men inte direkt i den krets jag befinner mig eftersom alkohol inte är på kartan för de flesta, mig själv inkluderad. Dessutom vill man gärna vara fräsch och uppe tidigt för att utföra sin yoga eller möjligtvis surf. Det finns ställen att supa sig redlös på men inte så många alternativ, ikväll blev det andra bullar. Organic mechanic är ett community från Nya zeeland sprunget ur en cancersjuk pappa och hans söners vilja att hjälpa honom att läka med naturliga medel. Det har vuxit till något större där man erbjuder utrymme att vara och dela bra shit, om man ska försöka sammanfatta det kortfattat. Nu råkar delar av den här triben befinna sig här och tog saken i egna händer, så i deras villa bjöds ikväll på fest. Mat i mängder (som jag inte kunde äta pga fastan), kokosnötter, gött folk, livemusik med mantran, didgeridoo, flöjt, trummor och glädje, kakaoceremoni och en cirkel där alla delade det de är tacksamma över, stadiga djupa blickar som låstes i varandra i medkänsla och kärlek, ett litet ”talk” av en läkare/shaman (!) och dans. Och mitt i allt kommer en främmande kvinna fram till mig och säger att hon bara vill säga att hon sett mig på studion och att jag är så vacker. Alltså! the love of this place! En annan bekant kommer fram och säger att hon hört att jag erbjuder magi med min reflexologi och vill boka en session. Det drar ihop sig här och intensifieras. 

Där lämnade jag dem för att se vad drömmarna har att erbjuda efter sessionen tidigare idag. Den här dagen har gett tillfredsställelse till både egot och själen. En klunk kokosvatten och jag ska sova mycket gott.