Skynda långsamt. Det är frustrerande när man bara vill ur den tillvaron som nu är, men man vet att man inte kan skynda. Eller jo, man kan skynda med konsekvensen att man istället drar ut på processen på grund av rädsla. Så jag gör lite av allt. Allt som kan tänkas hjälpa på ett djupare plan. Juice cleanse till exempel. Första dagen idag och ska snart ta min middags-soppa. Förra gången fick jag ingen soppa utan juice så är nyfiken. Den ena som jag bor med säger att soppan är fantastisk och den andra fick inte ned den utan en massa starka utrensingssymtom. Yin och molnklasser (yoga) lugnar sinnet och släpper på spänningar och lagrade känslor. Igår var jag på ett yin dragonflow. Jag har kört nåt liknande hemma vid något tillfälle och det handlar om rätt kraftfulla höftöppnande positioner, intensivt för att vara yin. Nu var det bara befriande, bring it on. Liknelsen med draken kommer därifrån: om du försöker strida mot draken vinner den, om du ignorerar den kommer den att förgöra dig, det enda sättet är att rida den. Läser en bok på samma ämne och likheter med vipassana och life line metoden dyker upp hela tiden. Det är fin balansgång, att vara i stormen men inte RE-agera på den. Känna o utforska förnimmelser i kroppen som alltid har en djupare rot. meditera.

Nu ska jag testa den här soppan.